Over ons

Paardenkliniek De Zuideres is gevestigd in het mooie Drentse Orvelte en bestaat uit een enthousiast team van dierenartsen en assistentes. Omdat wij alleen paarden behandelen zijn wij in staat een hoogkwalitatieve zorg te verlenen voor uw paard. Kwaliteit, betrokkenheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.
 

Onze specialisatie

Paardenkliniek De Zuideres is gespecialiseerd in paarden. Elke dierenarts heeft zijn of haar eigen specialisatie en volgt hier ook nascholing voor. Dat resulteert in een team dat elkaar goed aanvult en in staat is uw paard zo goed mogelijk te behandelen.

 

Vestiging

Paardenkliniek De Zuideres is gevestigd in Orvelte. De kliniek is makkelijk te bereiken en beschikt over zowel een op- als afrit, waardoor u niet met trailer/vrachtwagen hoeft te keren.

 

Voorzieningen

De kliniek is een eigentijds ingerichte kliniek, waar u voor praktisch alle behandelingen en operaties met uw paard terecht kan. De kliniek beschikt over een ruime poliklinische behandelruimte waar diagnostiek, behandelingen en kleine operaties worden uitgevoerd.

Voor de diagnostiek beschikken we over moderne apparatuur zoals een digitaal röntgenapparaat, een echografietoestel en een bronchoscoop.
Voor meer ingrijpende operaties beschikken wij over een goed geoutilleerde operatiekamer voorzien van gasanesthesie- en bewakingsapparatuur en een ruime recoverybox.

Voor orthopedische onderzoeken beschikken wij over een verharde monsterbaan en een omheinde harde en zachte volte.

De kliniek beschikt daarnaast over 8 ruime boxen die geschikt zijn voor een langdurige behandeling of ter nabehandeling van geopereerde paarden.
Twee van deze acht boxen zijn quarantainestallen die gebruikt worden indien er een vermoeden is van een infectieuze aandoening. Voor gynaecologisch onderzoek en gebitsbehandelingen beschikken wij tot slot over een opvoelbox.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden

 

Contact

Paardenkliniek De Zuideres
Zuideresweg 2A
9441 TZ Orvelte

0592-501651